De Toekomst is Nu: De Mercedes EQE SUV

De Toekomst is Nu: De Mercedes EQE SUV

13 oktober 2023

De Toekomst is Nu: De Mercedes EQE SUV

 

Mercedes-Benz heeft een nieuw tijdperk van elektrische innovatie ingeluid met de onthulling van de EQE SUV. Deze avant-garde, next-level auto belichaamt de visie van het merk op elektrische mobiliteit. Met een nadruk op innovatief comfort, ruimte voor maximaal vijf inzittenden en ongekende flexibiliteit, zet de EQE SUV de norm op het gebied van luxe elektrische prestaties. Dit luxueuze voertuig maakt indruk met zijn dynamische silhouet en puristische design, en biedt zowel oplaadmogelijkheden als een indrukwekkende actieradius.

Opladen en Actieradius

Of u nu thuis bent, onderweg of op het werk, de EQE SUV biedt persoonlijke oplaadmogelijkheden die elektrische mobiliteit uiterst eenvoudig en flexibel maken. Het maakt niet uit waar u bent, u kunt altijd vertrouwen op een handige en betrouwbare manier om uw EQE SUV op te laden. Dankzij de geavanceerde technologieën van Mercedes-Benz is het mogelijk om snel en gemakkelijk op te laden, zodat u weer snel op weg kunt.

Innovatief Exterieurdesign

Het exterieurdesign van de EQE SUV combineert op harmonieuze wijze innovatieve esthetiek met een onmiskenbaar doelgericht ontwerp. Dit geldt voor alle elektrische modellen van Mercedes-Benz, en de EQE SUV is hier geen uitzondering op. Het straalt verfijning uit en zet nieuwe maatstaven voor de vormentaal van elektrische mobiliteit. Er zijn twee verschillende uitrustingslijnen beschikbaar: de Electric Art Line en de AMG Line.

 

Electric Art Line kenmerkt zich door:

  • Een Black panel radiatorrooster met de centraal aangebrachte Mercedes-Benz ster.
  • Een voorschort in koetswerkkleur met een onderste gedeelte in zwart en een sierdeel in zilverchroom.
  • Bovenkant deuren en sierlijsten ruiten in zilverchroom.
  • Achterschort in koetswerkkleur met een onderste gedeelte in zwart en een zichtbare bodembeschermingsplaat in zilverchroom.

 

AMG Line daarentegen onderscheidt zich door:

  • Een speciale AMG-voorbumper in koetswerkkleur met een onderste gedeelte in zwart, sierdeel A-wing in chroom hoogglanzend, en flics en vinnen op de luchtinlaten links en rechts in zwart.
  • Dorpelverbreders in zwart.
  • Sierlijsten deuren in chroom hoogglanzend, niet in combinatie met verlichte treeplanken in aluminiumlook met rubbernoppen.
  • Een speciale AMG-achterschort in koetswerkkleur met een onderste gedeelte in zwart en accent in chroom hoogglanzend.

 

Luxe Interieur

Het interieur van de EQE SUV is een toonbeeld van luxe en technologische innovatie. Het MBUX Hyperscreen, gecombineerd met digitale kleurenwerelden, biedt een ongekend niveau van connectiviteit en creëert een sfeer van comfort en verfijning. Het ruime interieur is voorzien van hoogwaardige sierdelen en biedt de ultieme personalisatie. U kunt kiezen uit uitrustingslijnen zoals Electric Art of AMG Line om uw interieur volledig naar uw smaak te stylen.

 

Indrukwekkende Elektrische Aandrijving

De EQE SUV biedt een unieke combinatie van prestaties en vermogen met zijn volledig elektrische aandrijving. De recuperatie-opties stellen u in staat om energie terug te winnen, terwijl het geavanceerde energiemanagementsysteem constant de prestaties optimaliseert. De ECO-assistent zorgt voor de meest efficiënte rijstijl door slim temperatuurmanagement. Bovendien maakt de standaard warmtepomp gebruik van restwarmte van de elektrische aandrijving en hoogspanningsbatterij om het interieur te verwarmen, wat niet alleen efficiënt is maar ook milieuvriendelijk.

Tijdens het opladen wordt gebruik gemaakt van stroom afkomstig uit hernieuwbare energiebronnen, waardoor de EQE SUV niet alleen op de weg, maar ook in de manier waarop hij wordt opgeladen, een positieve bijdrage levert aan het milieu.

Met de Mercedes EQE SUV markeert het Duitse automerk een nieuwe stap in de wereld van elektrische mobiliteit. Deze auto biedt niet alleen de voordelen van emissievrij rijden, maar ook een ongekend niveau van luxe, prestaties en innovatie. Het is een auto voor visionairs die vandaag al de volledig elektrische toekomst willen omarmen zonder enige concessie te doen. Maak u klaar om de toekomst van autorijden te omarmen met de Mercedes EQE SUV. Het is elektrische mobiliteit op zijn best.