Diensten

Een overzicht

Bij Volty streven wij naar een duurzame toekomst voor mobiliteit.  Elektrificatie wordt alsmaar belangrijker en verdient een apart platform.  Wij hebben 5 verschillende categoriën waar je producten kan opladen. Bereik nu nog makkelijker je doelgroep.

De 100% elektrische auto (hybride wagens niet toegelaten)

De elektrische motor / scooter

De elektrische fiets

De elektrische Steps / segways

Extra+ (drones en batterijen)

Elektrische auto

De elektrische wagen wint aan populariteit. Hij is stil, efficient, goedkoop in onderhoud en vooral duurzamer dan ICE auto's.

Heb je een elektrische wagen die je wenst te verkopen, dan kan dit volledig gratis via ons platform. Je moet gewoon een paar stappen doorlopen en je prijs bepalen.

Verkoop

Elektrische Motor

Elektrische motors zijn zeer aangenaam om mee te rijden en zijn zeer stil. Ben je de filles beu en wil je snel op je werk geraken, dan is de elektrische motor misschien wel iets voor jou. Opladen kan overigens overal en is zeer goedkoop.

Verkoop

Elektrische fiets

Elektrische fietsen worden alsmaar populairder. En met een reden! Ze zijn een goedkoper alternatief voor de auto, milieuvriendelijk en je kan er probleemloos grote afstanden mee afleggen. Er zijn tal van varianten. Elektrische stadsfietsen zijn ideaal voor woon- werkverkeer en elektrische mountainbikes zijn zeer aangenaam om offroad mee te gaan.

Verkoop

Elektrische steps

Elektrische steps zijn enorm populair bij zowel jong als oud. Ze zijn zéér handig om korte afstanden mee af te leggen. Start zelf met jouw step op Volty te verkopen.

Verkoop

Drones & Batterijen

De vijfde categorie is speciaal gemaakt voor Drones & batterijen. De accu's van je elektrische fiets of motor zijn los verkrijgbaar. Begin hier met verkopen.

Verkoop

Wat onze klanten zeggen

Via Volty heb ik zeer snel mijn nieuwe elektrische fiets kunnen kopen. Het is wel heel gemakkelijk om te weten, dat als je iets elektrisch wil kopen, je bij Volty terecht kan! Het is in mijn ogen de marktplaats voor de mobiliteit van de toekomst.

Johan Van Laerne

Mijn kinderen wilden al een tijdje een elektrische step. Ik vind het altijd zo een gedoe om dat online te kopen.

Dankzij Volty kon ik makkelijk verschillende stepjes vergelijken en de verkoper contacteren. En als ik ze terug wil verkopen, kan ik het zelf én gratis, dankzij Volty!

Dominique Luypaert