Revolutionaire eVTOL S-A2: Innovatie in Luchtmobiliteit

Revolutionaire eVTOL S-A2: Innovatie in Luchtmobiliteit

19 januari 2024

Revolutionaire eVTOL S-A2: Innovatie in Luchtmobiliteit

Veiligheid, Duurzaamheid, en Comfort in het Ontwerp

Supernal LLC onthult met trots de S-A2, een elektrisch voertuig voor verticaal opstijgen en landen (eVTOL) dat een baanbrekende benadering belichaamt in luchtmobiliteit. Het ontwerp van de S-A2 staat centraal in de waarden van veiligheid, duurzaamheid en passagierscomfort, en voldoet aan de meest rigoureuze wereldwijde veiligheidseisen voor commerciële luchtvaart.

Innovatieve Celstructuur met Redundante Systemen

De kern van de S-A2 is een celstructuur met redundante componenten in vitale systemen zoals de aandrijflijn, vluchtbesturing en luchtvaartelektronica. Deze innovatieve benadering waarborgt niet alleen een hoog niveau van veiligheid, maar ook duurzaamheid en betrouwbaarheid in alle operationele aspecten.

Dynamische Rotorconfiguratie voor Vloeiende Verticale en Horizontale Fases

De S-A2 onderscheidt zich door een volledig kantelbare rotorconfiguratie, waardoor naadloze overgangen mogelijk zijn tussen verticale en horizontale vliegfasen. Deze flexibiliteit maakt het voertuig niet alleen veelzijdig, maar ook efficiënt in verschillende operationele scenario’s.

Hyundai's Massaproductiecapaciteit: Kwaliteit en Kostenefficiëntie

Met een vooruitziende blik op het behouden van hoge kwaliteit tegen kostenefficiënte productie, zal de S-A2 worden vervaardigd met behulp van de geavanceerde massaproductiecapaciteit van Hyundai. Deze strategie is gericht op het vergroten van de toegankelijkheid van deze baanbrekende luchtmobiliteitstechnologie.

Geplande Lancering in 2028: Een Nieuw Tijdperk Begint

Supernal's S-A2 is gepland om in 2028 op de markt te komen en belooft een revolutie teweeg te brengen in de luchtvaartindustrie. Het voertuig zal initieel snelheden tot 193 km/u bereiken op een hoogte van 1.500 voet over afstanden van 40 tot 64 km.

Stil en Efficiënt: Geluidsprestaties van Wereldklasse

Een opmerkelijk kenmerk van de S-A2 is zijn indrukwekkende geluidsprestaties. Tijdens verticaal opstijgen of landen blijft het geluidsniveau beperkt tot 65 dB, vergelijkbaar met een stille vaatwasser. In horizontale vluchtfasen wordt het geluid zelfs verder verminderd tot slechts 45 dB, waardoor de S-A2 niet alleen snel en efficiënt, maar ook opmerkelijk stil is.

Supernal LLC op CES: Een Showcase van Innovatie

De S-A2 werd onthuld door Supernal LLC, het geavanceerde luchtmobiliteitsbedrijf van de Hyundai Motor Group, op de CES, waardoor het publiek een voorproefje kreeg van de toekomst van elektrisch aangedreven verticaal opstijgende voertuigen. Deze innovatieve bijdrage belooft niet alleen mobiliteit te transformeren, maar ook de manier waarop mensen wereldwijd reizen.