Smart heeft binnenkort een nieuw en volledig elektrisch model op de markt.

Smart heeft binnenkort een nieuw en volledig elektrisch model op de markt.

05 september 2023

Smart heeft binnenkort een nieuw en volledig elektrisch model op de markt. Ze noemen het de Smart #3. En is begin 2024 leverbaar.

 

Krijg een voorproefje van wat komt. In 2024 krijgt de veelzijdige smart #1 gezelschap van de verrassende smart #3. Wat goed is verander je niet. Dus beide zitten boordevol rijplezier, comfort, elegantie en natuurlijk hun fantastische looks.

Maar als je goed kijkt, zie je genoeg verschillen. Zowel aan de buitenkant als de binnenkant. De smart #3 heeft aerodynamische strakke lijnen, nieuwe exterieurkleuren, variaties in het interieur, meer zelfvertrouwen en spannende details. Er zijn genoeg goede redenen om enthousiast te zijn.

Hier krijg je alvast een eerste indruk van de smart #3. Maar als je echt een indruk wilt krijgen van wat smart te bieden heeft, maak dan een proefrit met de smart #1!

 

Enkele voorproefjes:

 

Aerodynamische vorm - De gestroomlijnde smart #3 zorgt voor verminderde luchtweerstand en voor prestaties die passen bij je dynamische levensstijl.

 

De persoonlijke touch - Er is een breed scala aan opties beschikbaar voor het interieur en het exterieur. Zo kan je er volledig de uwe van maken.

 

Leer, maar anders - De stoelen zijn volledig kunstleer en dus duurzamer.

 

Elegante verlichting - Buiten en binnen: van LED-lampen met adaptief grootlicht tot verfijnde sfeerverlichting in het interieur.