XPENG MOTORS

XPENG MOTORS

15 januari 2024

XPENG MOTORS 

XPENG Motors, het Chinese automerk dat zich profileert met intelligente mobiliteit gebaseerd op geïntegreerde internet- en AI-technologie, staat centraal tijdens het Hedin AutoFest bij Hedin Automotive Lokeren. Dit exclusieve weekend biedt autoliefhebbers de kans om in avant-première de nieuwste modellen, de P7 en G9, te bewonderen.

XPENG Motors onderscheidt zich door zijn innovatieve benadering van elektrische voertuigen, waarbij geavanceerde technologieën worden geïntegreerd om intelligente mobiliteit te bevorderen. Momenteel bestaat het XPENG-gamma uit twee indrukwekkende elektrische modellen: de P7 en de G9.

De XPENG P7 is een dynamische sedan die de nadruk legt op prestaties en efficiency. Met een indrukwekkende WLTP-actieradius van maximaal 576 kilometer biedt de P7 een uitgebalanceerde combinatie van kracht en uithoudingsvermogen.

Voor liefhebbers van ruime SUV's is de XPENG G9 een opvallende keuze. Met een indrukwekkend WLTP-rijbereik tot 570 kilometer en uitgerust met een 800V-accu, stelt de G9 nieuwe normen voor elektrische SUV's. Bovendien maakt de snellaadcapaciteit van maximaal 300 kW het mogelijk om de accu razendsnel bij te laden, waardoor het gemak van elektrisch rijden naar nieuwe hoogten wordt getild.

Tijdens het Hedin AutoFest bij Hedin Automotive Lokeren krijgt het publiek de unieke kans om deze Chinese avant-premières van XPENG Motors van dichtbij te ervaren. Hoewel er dit jaar geen salon in Brussel is, biedt Hedin Automotive een alternatief door verschillende merken samen te brengen onder één dak, waarbij XPENG Motors in het middelpunt staat vanwege zijn innovatieve benadering van elektrische mobiliteit. Mis deze kans niet om de toekomst van intelligent rijden te ontdekken met XPENG Motors tijdens het Hedin AutoFest in Lokeren.