Polestar 4: Kies tussen Single of Dual Motor

Polestar 4: Kies tussen Single of Dual Motor

06 februari 2024

Polestar 4: Kies tussen Single of Dual Motor

Verken de diverse varianten van de Polestar 4 en maak een keuze tussen de enkele of dubbele motorconfiguratie.

Krachtige Prestaties

Ontdek de verschillende aandrijfopties van de Polestar 4, met krachtige motoren die indrukwekkende prestaties leveren.

  • Single Motor: Geniet van achterwielaandrijving aangedreven door een 200 kW (272 pk) e-motor, met een koppel van 343 Nm en een sprinttijd van 7,1 seconden.
  • Dual Motor: Ervaar vierwielaandrijving en een semi-actieve ophanging, dankzij twee motoren met een gecombineerd vermogen van 400 kW (544 pk) en 686 Nm koppel. Bereik 0 naar 100 km/u in slechts 3,4 seconden, waardoor dit de snelste Polestar tot nu toe is.

Uitstekende Rijeigenschappen

Ontdek de geavanceerde technologieën die zorgen voor een soepele en dynamische rijervaring.

  • Velgen en Banden: Kies uit een assortiment velgen van 20 tot 22 inch, uitgerust met hoogwaardige banden van merken zoals Pirelli en Michelin, afhankelijk van de gekozen configuratie.
  • Actieradius: Beide modellen zijn uitgerust met een 100 kWh-accu, waarbij de Long Range Dual Motor een voorlopig actieradiusdoel heeft van 580 kilometer, terwijl de Long Range Single Motor naar verwachting de 600 WLTP-kilometers zal overschrijden.

Prijs en Beschikbaarheid

Ontdek de prijsstructuur en beschikbaarheidsopties voor de Polestar 4.

  • Instapprijs: De Long Range Single Motor is beschikbaar vanaf € 64.800, terwijl de Dual Motor-configuratie € 8.000 duurder is.
  • Extra Kosten: Let op, er wordt automatisch een supplement van € 200 toegevoegd voor de "AC-laadkabel voor openbare/thuisoplader".
  • Onderhoud: Geniet van drie jaar of 50.000 kilometer gratis onderhoud, waarbij onderhoud wordt uitgevoerd door de dichtstbijzijnde Volvo-dealer.

Innovatieve Kenmerken

Ontdek de unieke eigenschappen van de Polestar 4 die hem onderscheiden van andere modellen op de markt.

  • Achterruitloos Ontwerp: De Polestar 4 is voorzien van een innovatief achterruitloos ontwerp, waarbij de traditionele achteruitkijkspiegel is vervangen door een high-definition scherm dat realtime beelden weergeeft van een achteruitrijcamera.
  • Panoramadak: Geniet van een uitgestrekt glazen panoramadak dat zich over de volledige lengte van het dak uitstrekt, waardoor een ruimtelijk gevoel wordt gecreëerd voor alle inzittenden.

Polestar 4: Een Nieuw Tijdperk in Elektrische Mobiliteit

Ontdek de Polestar 4, een sportieve coupé-cross-over die de strijd aangaat met andere toonaangevende modellen in zijn segment.

  • Ontwikkeling en Ontwerp: Gebaseerd op de Sustainable Experience Architecture (SEA) van Geely Holding, biedt de Polestar 4 een ruime interieur met comfortabele afmetingen en een dynamische rijervaring.
  • Afmetingen: Met een wielbasis van bijna drie meter en een lengte van 4,84 meter, biedt de Polestar 4 royaal bemeten interieurverhoudingen, vooral achterin, waar inzittenden genieten van ruimte en comfort.